Grozs
0
Tofu uzkoda ar greipfrūtu

Sastāvdaļas

  • “Krippu” krekeri ar tomātiem
  • Greipfrūts
  • Parmezāna siers vai cits cietais siers
  • Bio Tofu
  • Saulē kaltēti tomāti
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

  1. Bio Tofu sieru sagriež mazos kubiņos/plāksnītes un apcep zeltaini brūnus uz pannas. Pannā nedaudz pievieno saulē kaltētu tomātu olīveļļu, sāli un piparus.
  2. Nomizo greipfrūtu un atdala mīkstumu.
  3. Sarīvē nedaudz Parmezāna siera.
  4. Ņem “Krippu” tomātu krekeri, liek pa virsu saulē kaltētus tomātus, greipfrūtu, apcepti zeltaini brūno tofu sieru, un pārkaisa ar rīvēto Parmezāna sieru. Kanapē uzkoda ir gatava!

*Receptes autors šefpavārs Māris Pravains, kulinārijas studija CULINARIUM.

Šī mājas lapa izmanto sīkdatnes, lai nodrošinātu jums kvalitatīvu un atbilstošu saturu.

Privātuma politika