Sākums
Par mums
Produkti
Cannelle Bakery produkti
Rudzu maize
Rudzu maize ar garu derīguma termiņu
Tradicionālā rudzu maize
Grauzdiņi
Maize
Beigeļi
Burgeri un sendvičmaizes
Citas maizes
Fritētie produkti
Biezpiena bumbiņas
Pončiki
Saldā konditoreja
Smilšu mīklas produkti
Maizītes
Kēksi
Īpašie produkti
Sāļā konditoreja
Pīrādziņi
Pīrāgi
Vegāniem draudzīga produkcija
Turku zirņu krekeri
Atvērt produktus
Cepumi
Atvērt produktus
Sezonālā produkcija
Atvērt produktus
Mazumtirdzniecībai
Atvērt produktus
Krippu - turku zirņu produkti
Uzzini vairāk
Katalogu lejuplāde
Cannelle Bakery - visi produkti
The American Bagel
Biezpiena bumbiņas
Maize veikalu saldētavām
Pončiki
Rudzu maize un grauzdiņi
Sendviči un citas saldētās maizes
Krippu - turku zirņu produkti
Raksti
Receptes
Vakances
Veikals
Kontakti
Meklēt
Meklēt mājaslapā
Meklēt
LV
lv
Latviešu
en
English
Grozs
0
Cannelle Bakery
Receptes
Spinātu pesto
Spinātu pesto
Sastāvdaļas
“Krippu” krekeri
40 g ķirbju sēklas
100 g spinātu
30 g svaiga oregano vai bazilika
½ avokado
½ citrona sula
4 ēd.k. eļļa ( ķirbju, vīnogu kauliņu vai citu pēc izvēles)
Sāls, pipari pēc garšas.
Pagatavošana
Ķirbju sēklas satur omega-3 taukskābes, tādēļ labāk tās izmantot neceptas. Ķirbju sēklas sasmalcina blenderī līdz viendabīgai, graudainai masai.
Pievieno pārējās sastāvdaļas un sablendē, ja par biezu, tad pievieno 1−2 ēd.k. eļļas
Nākamajās reizēs varat pēc savas izvēles palielināt vai samazināt kādu sastāvdaļu vai pievienot papildus 60 g rīvētu cieto sieru.
Šī mājas lapa izmanto sīkdatnes, lai nodrošinātu jums kvalitatīvu un atbilstošu saturu.
Piekrītu
Privātuma politika