Sākums
Par mums
Produkti
Cannelle Bakery produkti
Rudzu maize
Rudzu maize ar garu derīguma termiņu
Tradicionālā rudzu maize
Grauzdiņi
Maize
Beigeļi
Burgeri un sendvičmaizes
Citas maizes
Fritētie produkti
Biezpiena bumbiņas
Pončiki
Saldā konditoreja
Smilšu mīklas produkti
Maizītes
Kēksi
Īpašie produkti
Sāļā konditoreja
Pīrādziņi
Pīrāgi
Vegāniem draudzīga produkcija
Turku zirņu krekeri
Atvērt produktus
Cepumi
Atvērt produktus
Sezonālā produkcija
Atvērt produktus
Mazumtirdzniecībai
Atvērt produktus
Krippu - turku zirņu produkti
Uzzini vairāk
Katalogu lejuplāde
Cannelle Bakery - visi produkti
The American Bagel
Biezpiena bumbiņas
Maize veikalu saldētavām
Pončiki
Rudzu maize un grauzdiņi
Sendviči un citas saldētās maizes
Krippu - turku zirņu produkti
Raksti
Receptes
Vakances
Veikals
Kontakti
Meklēt
Meklēt mājaslapā
Meklēt
LV
lv
Latviešu
en
English
Grozs
0
Cannelle Bakery
Receptes
Siltie tomātu salāti
Siltie tomātu salāti
Sastāvdaļas
“Krippu” krekeri
700 g tomātu
300 g sīpolu
20 g bazilika
20 g diļļu
1-2 tējk. raibo piparu
½ tējk. sāls
3-5 ēd.k. eļļas cepšanai
Pagatavošana
Sagriež tomātus ripās un liek cepeškrāsns pannā vienā kārtā.
Notīrītus sīpolus sagriež ripās un liek virsū tomātiem.
Sasmalcina piparu maisījumu, sajauc ar sāli un ber virsū tomātiem un sīpoliem.
Uzlej nelielā daudzumā cepšanas eļļu un liek 180 °C sakarsētā krāsnī cepties.
Cep apm. 20 min, lai sīpoli būtu apcepušies un vēl kraukšķīgi.
Liek šķīvī un dekorē ar sasmalcinātām dillēm un baziliku.
Šī mājas lapa izmanto sīkdatnes, lai nodrošinātu jums kvalitatīvu un atbilstošu saturu.
Piekrītu
Privātuma politika