Sākums
Par mums
Produkti
Cannelle Bakery produkti
Rudzu maize
Rudzu maize ar garu derīguma termiņu
Tradicionālā rudzu maize
Grauzdiņi
Maize
Beigeļi
Burgeri un sendvičmaizes
Citas maizes
Fritētie produkti
Biezpiena bumbiņas
Pončiki
Saldā konditoreja
Smilšu mīklas produkti
Maizītes
Kēksi
Īpašie produkti
Sāļā konditoreja
Pīrādziņi
Pīrāgi
Vegāniem draudzīga produkcija
Turku zirņu krekeri
Atvērt produktus
Cepumi
Atvērt produktus
Sezonālā produkcija
Atvērt produktus
Mazumtirdzniecībai
Atvērt produktus
Krippu - turku zirņu produkti
Uzzini vairāk
Katalogu lejuplāde
Cannelle Bakery - visi produkti
The American Bagel
Biezpiena bumbiņas
Maize veikalu saldētavām
Pončiki
Rudzu maize un grauzdiņi
Sendviči un citas saldētās maizes
Krippu - turku zirņu produkti
Raksti
Receptes
Vakances
Veikals
Kontakti
Meklēt
Meklēt mājaslapā
Meklēt
LV
lv
Latviešu
en
English
Grozs
0
Cannelle Bakery
Receptes
Sēņu borščs
Sēņu borščs
Sastāvdaļas
“Krippu” krekeri
400 g biešu
200 g svaigu vai apceptu sēņu
100 g žāvētu plūmju bez kauliņiem
2 gab. seleriju kāti vai gabaliņš selerijas saknes
2 burkāni
1/4 svaiga kāposta
1 tomāts
1 sīpols
1.5 l ūdens vai dārzeņu buljons
1 tēj.k. kaltēta ingvera
1 tēj.k. ķimeņu
1 tēj.k. oregano
1/2 tēj.k. salvijas
1 lauru lapa
2 gab. smaržīgie pipari
Sāls, pipari pēc garšas, eļļa cepšanai, zaļumi
Pagatavošana
Sagriež sīpolu un apcep eļļā kopā ar sausajām garšvielām, lauru lapu.
Rupji sarīvē bietes, burkānus, sagriež tomātu gabalos un visu sautē eļļā 5 min.
Buljonam pievieno visus apceptos dārzeņus ar garšvielām, sagrieztas plūmes un sēnes.
Visu vāra 20 min vai kamēr gatavs, pievieno sāli, piparus.
Liekot galdā, pārkaisa ar smalki sagrieztiem zaļumiem. Pasniedz kopā ar “Krippu” krekeriem. Labu apetīti!
Šī mājas lapa izmanto sīkdatnes, lai nodrošinātu jums kvalitatīvu un atbilstošu saturu.
Piekrītu
Privātuma politika