Grozs
0
Pikantie ķirbji

Sastāvdaļas

  • “Krippu” zirņu krekeri 
  • 400 - 600 g ķirbis
  • 2 tēj.k. koriandra sēklas
  • 2 tēj.k. kaltēta oregano
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 tēj.k. ķimenes
  • 1/2 tēj.k. melno piparu
  • 1/2 tēj.k. jūras sāls
  • 2 ēd.k. eļļas cepšanai
  • kaltēts čili pēc garšas

Pagatavošana

  1. Nomazgā ķirbi, iztīra sēklas un sagriež aptuveni 2 cm biezās šķēlēs.
  2. Visas sausās garšvielas, sāli, piparus saliek miezerī un saberž pulverī.
  3. Pievieno ķiploku un vēlreiz saberž visas sastāvdaļas.
  4. Sakārto ķirbi cepešpannā, apber ar garšvielu maisījumu, čili un eļļu.
  5. Cep cepeškrāsnī 200°C apm. 30 min vai kamēr gabaliņi mīksti. Ķirbja gabaliņi būs piesūkušies ar pikanto garšu, bet miziņa būs apcepusies un trausla.

Šī mājas lapa izmanto sīkdatnes, lai nodrošinātu jums kvalitatīvu un atbilstošu saturu.

Privātuma politika