Sākums
Par mums
Produkti
Cannelle Bakery produkti
Rudzu maize
Rudzu maize ar garu derīguma termiņu
Tradicionālā rudzu maize
Grauzdiņi
Maize
Beigeļi
Burgeri un sendvičmaizes
Citas maizes
Fritētie produkti
Biezpiena bumbiņas
Pončiki
Saldā konditoreja
Smilšu mīklas produkti
Maizītes
Kēksi
Īpašie produkti
Sāļā konditoreja
Pīrādziņi
Pīrāgi
Vegāniem draudzīga produkcija
Turku zirņu krekeri
Atvērt produktus
Cepumi
Atvērt produktus
Sezonālā produkcija
Atvērt produktus
Mazumtirdzniecībai
Atvērt produktus
Krippu - turku zirņu produkti
Uzzini vairāk
Katalogu lejuplāde
Cannelle Bakery - visi produkti
The American Bagel
Biezpiena bumbiņas
Maize veikalu saldētavām
Pončiki
Rudzu maize un grauzdiņi
Sendviči un citas saldētās maizes
Krippu - turku zirņu produkti
Raksti
Receptes
Vakances
Veikals
Kontakti
Meklēt
Meklēt mājaslapā
Meklēt
LV
lv
Latviešu
en
English
Grozs
0
Cannelle Bakery
Receptes
Pikantie ķirbji
Pikantie ķirbji
Sastāvdaļas
“Krippu” zirņu krekeri
400 - 600 g ķirbis
2 tēj.k. koriandra sēklas
2 tēj.k. kaltēta oregano
1 ķiploka daiviņa
1 tēj.k. ķimenes
1/2 tēj.k. melno piparu
1/2 tēj.k. jūras sāls
2 ēd.k. eļļas cepšanai
kaltēts čili pēc garšas
Pagatavošana
Nomazgā ķirbi, iztīra sēklas un sagriež aptuveni 2 cm biezās šķēlēs.
Visas sausās garšvielas, sāli, piparus saliek miezerī un saberž pulverī.
Pievieno ķiploku un vēlreiz saberž visas sastāvdaļas.
Sakārto ķirbi cepešpannā, apber ar garšvielu maisījumu, čili un eļļu.
Cep cepeškrāsnī 200°C apm. 30 min vai kamēr gabaliņi mīksti. Ķirbja gabaliņi būs piesūkušies ar pikanto garšu, bet miziņa būs apcepusies un trausla.
Šī mājas lapa izmanto sīkdatnes, lai nodrošinātu jums kvalitatīvu un atbilstošu saturu.
Piekrītu
Privātuma politika