Grozs
0
Pieneņu pesto

Sastāvdaļas

1. variants

  • “Krippu” krekeri ( garša pēc izvēles)
  • 90 g pieneņu lapu
  • 120 g saulē kaltētu tomātu olīveļļā
  • 100 g lobīto ķirbju sēklas
  • 1 daiviņa ķiploka
  • Sāls, pipari pēc garšas
  • Nedaudz citrona sulas

2. variants

  • “Krippu” krekeri ( garša pēc izvēles)
  • 100 g pieneņu lapu
  • 100 g parmezāna siera
  • 120 g valriekstu
  • 120 ml olīveļļas
  • 1 daiviņa ķiploka
  • Sāls, pipari pēc garšas
  • Nedaudz citrona sulas

Pagatavošana

Visas sastāvdaļas liek blenderī (der arī rokas blenderis) un blenderē kamēr iegūst viendabīgu biezu masu.

Šī mājas lapa izmanto sīkdatnes, lai nodrošinātu jums kvalitatīvu un atbilstošu saturu.

Privātuma politika