Grozs
0
Melno olīvu mērce

Sastāvdaļas

  • “Krippu” krekeri
  • 1 krūze (250ml) melno olīvu bez kauliņiem
  • 1 ēdamkarote kaperu
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 ēdamkarotes auksti spiestas (extra virgin) olīveļļas
  • 2 ēdamkarotes smalki sakapātu svaigo pētersīļu
  • 1 ēdamkarote citronu sulas
  • ¼ tējkarote melno piparu

Pagatavošana

Visas sastāvdaļas liek blenderī (der arī rokas blenderis) un blenderē kamēr iegūst viendabīgu masu.

*Receptes publicētas “Dienas Žurnālu” izdevumā “Vasaras ēdieni”. Foto un recepti sagatavojusi: Laine Rūdolfa, The Thriving Vegan bloga autore.

Šī mājas lapa izmanto sīkdatnes, lai nodrošinātu jums kvalitatīvu un atbilstošu saturu.

Privātuma politika