Sākums
Par mums
Produkti
Cannelle Bakery produkti
Rudzu maize
Rudzu maize ar garu derīguma termiņu
Tradicionālā rudzu maize
Grauzdiņi
Maize
Beigeļi
Burgeri un sendvičmaizes
Citas maizes
Fritētie produkti
Biezpiena bumbiņas
Pončiki
Saldā konditoreja
Smilšu mīklas produkti
Maizītes
Kēksi
Īpašie produkti
Sāļā konditoreja
Pīrādziņi
Pīrāgi
Vegāniem draudzīga produkcija
Turku zirņu krekeri
Atvērt produktus
Cepumi
Atvērt produktus
Sezonālā produkcija
Atvērt produktus
Mazumtirdzniecībai
Atvērt produktus
Krippu - turku zirņu produkti
Uzzini vairāk
Katalogu lejuplāde
Cannelle Bakery - visi produkti
The American Bagel
Biezpiena bumbiņas
Maize veikalu saldētavām
Pončiki
Rudzu maize un grauzdiņi
Sendviči un citas saldētās maizes
Krippu - turku zirņu produkti
Raksti
Receptes
Vakances
Veikals
Kontakti
Meklēt
Meklēt mājaslapā
Meklēt
LV
lv
Latviešu
en
English
Grozs
0
Cannelle Bakery
Receptes
Mangolda salāti
Mangolda salāti
Sastāvdaļas
“Krippu” krekeri
300-500 g mangolds
1 sīpols
1 tomāts
2 ēd.k. grauzdētas saulespuķu sēklas
1/2 tēj.k. kumīns
1 tēj.k koriandrs
rīvēts muskatrieksts pēc garšas
sāls, pipari pēc garšas
3 ēd.k. eļļa cepšanai
Pagatavošana
Sagriež un apcep sīpolu eļļā kopā ar kumīnu un koriandra sēklām.
Sagriež mangolda kātus 1 cm garos gabalos un pievieno cepties 2 min.
Sagriež mangolda lapas, pievieno svaigi rīvētu muskatriekstu, sāli, piparus un šķēlēs sagrieztu tomātu, sautē 3 min.
Pasniedz mangolda salātus siltus ar “Krippu” krekeriem. Garnēšanai izmanto apgrauzdētas saulespuķu sēklas un lieliski saderas ar mīkstajiem sieriem,
rīvētu pekorīnu (aitas piena) vai parmezāna sieru,
riekstiem.
Šī mājas lapa izmanto sīkdatnes, lai nodrošinātu jums kvalitatīvu un atbilstošu saturu.
Piekrītu
Privātuma politika