Grozs
0
Mangolda salāti

Sastāvdaļas

  • “Krippu” krekeri
  • 300-500 g mangolds
  • 1 sīpols
  • 1 tomāts
  • 2 ēd.k. grauzdētas saulespuķu sēklas
  • 1/2 tēj.k. kumīns
  • 1 tēj.k koriandrs
  • rīvēts muskatrieksts pēc garšas
  • sāls, pipari pēc garšas
  • 3 ēd.k. eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Sagriež un apcep sīpolu eļļā kopā ar kumīnu un koriandra sēklām.
  2. Sagriež mangolda kātus 1 cm garos gabalos un pievieno cepties 2 min.
  3. Sagriež mangolda lapas, pievieno svaigi rīvētu muskatriekstu, sāli, piparus un šķēlēs sagrieztu tomātu, sautē 3 min.
  4. Pasniedz mangolda salātus siltus ar “Krippu” krekeriem. Garnēšanai izmanto apgrauzdētas saulespuķu sēklas un lieliski saderas ar mīkstajiem sieriem, rīvētu pekorīnu (aitas piena) vai parmezāna sieru, riekstiem.

Šī mājas lapa izmanto sīkdatnes, lai nodrošinātu jums kvalitatīvu un atbilstošu saturu.

Privātuma politika