Grozs
0
Ķirbju biezzupa

Sastāvdaļas

  • “Krippu” zirņu krekeri
  • Ķirbis 300g,
  • Burkāni 300g,
  • Selerijas sakne 200g,
  • Sīpols 1 gab.,
  • Eļļa vai sviests cepšanai 2-3. ēd. k.,
  • Baltie pipari,
  • Muskatrieksts, ingvers, krustnagliņas, čili
  • Sāls.

Pagatavošana

  1. Sagriež un apcep sīpolus, tad pievieno gabaliņos sagrieztus pārējos dārzeņus.
  2. Pievieno aptuveni puslitru ūdens un vāra 15-20 minūtes, līdz dārzeņi kļūst mīksti.
  3. Pievieno garšvielas un sablendē.
  4. Pasniedz ar “Krippu” krekeriem. Garnēšanai var izmantot apgrauzdētas ķirbju sēklas, čili, pesto.

Šī mājas lapa izmanto sīkdatnes, lai nodrošinātu jums kvalitatīvu un atbilstošu saturu.

Privātuma politika