Grozs
0
Kaņepju staks ar Krippu zirņu krekeriem

Sastāvdaļas

  • “Krippu” zirņu krekeri
  • Kaņepju sēklas
  • Sāls
  • Eļļa bez izteiktas garšas vai sviests.

Pagatavošana

Maizīšu pagatavošanā var izmantot gatavus kaņepju produktus: staku, aizdaru, pavalgu.

Dažas idejas, kā mājās ātri pagatavot savu kaņepju piedevu vai mērcīti.

  1. Apgrauzdē kaņepju sēklas nelielā temperatūrā, jo augstās temperatūrās izveidojas kancerogēnas vielas.
  2. Sēklas sagrūž piestā, kamēr izdalās eļļa, vai sablenderē un pievieno sāli, piparus pēc garšas.
  3. Ja vēlas iegūt mērcīti, tad pievieno pāris ēdamkarotes neitrālas eļļas.
  4. Ja kaņepju staks šķiet par intensīvu garšā, to var sajaukt ar sviestu.

Šī mājas lapa izmanto sīkdatnes, lai nodrošinātu jums kvalitatīvu un atbilstošu saturu.

Privātuma politika