Sākums
Par mums
Produkti
Cannelle Bakery produkti
Rudzu maize
Rudzu maize ar garu derīguma termiņu
Tradicionālā rudzu maize
Grauzdiņi
Maize
Beigeļi
Burgeri un sendvičmaizes
Citas maizes
Fritētie produkti
Biezpiena bumbiņas
Pončiki
Saldā konditoreja
Smilšu mīklas produkti
Maizītes
Kēksi
Īpašie produkti
Sāļā konditoreja
Pīrādziņi
Pīrāgi
Vegāniem draudzīga produkcija
Turku zirņu krekeri
Atvērt produktus
Cepumi
Atvērt produktus
Sezonālā produkcija
Atvērt produktus
Mazumtirdzniecībai
Atvērt produktus
Krippu - turku zirņu produkti
Uzzini vairāk
Katalogu lejuplāde
Cannelle Bakery - visi produkti
The American Bagel
Biezpiena bumbiņas
Maize veikalu saldētavām
Pončiki
Rudzu maize un grauzdiņi
Sendviči un citas saldētās maizes
Krippu - turku zirņu produkti
Raksti
Receptes
Vakances
Veikals
Kontakti
Meklēt
Meklēt mājaslapā
Meklēt
LV
lv
Latviešu
en
English
Grozs
0
Cannelle Bakery
Receptes
Gaileņu uzkoda
Gaileņu uzkoda
Sastāvdaļas
"Krippu" zirņu krekeri
Gailenes, baravikas vai šitaki sēnes
Sviests vai eļļa
Koriandrs, timiāns
Sāls, pipari
Valrieksti
Pagatavošana
Valriekstus 10-15 min. iemērc ūdenī, tad sagriež un apcep sviestā.
Lielākās gailenes sagriež nelielos gabalos un sviestā apcep uz pannas tik ilgi, kamēr ir iztvaikojis viss ūdens.
Pievieno sviestu un cep, pievieno smalcinātu korinadra sēkliņas, timiānu, piparus un sāli, cep vēl 2-3 minūtes.
Uz zirņu krekeriem liek ceptās sēnes, apceptus valriekstus un pasniedz uzreiz, dekorē ar svaigu timiānu.
Šī mājas lapa izmanto sīkdatnes, lai nodrošinātu jums kvalitatīvu un atbilstošu saturu.
Piekrītu
Privātuma politika