Grozs
0
Gaileņu uzkoda

Sastāvdaļas

  • "Krippu" zirņu krekeri
  • Gailenes, baravikas vai šitaki sēnes
  • Sviests vai eļļa
  • Koriandrs, timiāns
  • Sāls, pipari
  • Valrieksti

Pagatavošana

  1. Valriekstus 10-15 min. iemērc ūdenī, tad sagriež un apcep sviestā.
  2. Lielākās gailenes sagriež nelielos gabalos un sviestā apcep uz pannas tik ilgi, kamēr ir iztvaikojis viss ūdens.
  3. Pievieno sviestu un cep, pievieno smalcinātu korinadra sēkliņas, timiānu, piparus un sāli, cep vēl 2-3 minūtes.
  4. Uz zirņu krekeriem liek ceptās sēnes, apceptus valriekstus un pasniedz uzreiz, dekorē ar svaigu timiānu.

Šī mājas lapa izmanto sīkdatnes, lai nodrošinātu jums kvalitatīvu un atbilstošu saturu.

Privātuma politika