Grozs
0
Projekta nosaukums

Ogu ekstrakta ražošanas procesa sekundāro produktu izpēte

Projekta numurs
5.1.1.2.i.0/1/22/A/CFLA/003 12. projekts

Pētījums tiek īstenots LATVIJAS PĀRTIKAS NOZARES KOMPETENCES CENTRA projekta ietvaros.

Projekta īstenošanas periods: 01.03.2023 - 19.02.2024

Projekta realizācijas laika periodā no 01.03.2023 - 31.08.2023 veiktas sekojošas aktivitātes:

  • Ogu sīrupa references parauga organoleptisko īpašību testēšana. Iesniegtās specifikācijas datu izskatīšana;
  • Pētnieciskais darbs - ogu cukuru izmantošana konditorejas izstrādājumos, tā ietekme uz dažādiem mīklas veidiem. Īpaši raudzētiem un saldētiem produktiem;
  • Konditorejas izstrādājumu mīklas (rauga mīkla) konsistencei tika vērtēta iespēja ražot izstrādājumus ar iekārtu palīdzību;
  • Konditorejas izstrādājumu paraugu gatavošana , to organoleptiska novērtēšana. Veikti laboratoriskie testi nosakot cukuru un akrilamīdu saturu.

Šī mājas lapa izmanto sīkdatnes, lai nodrošinātu jums kvalitatīvu un atbilstošu saturu.

Privātuma politika